Dierenspeciaalzaak Stellendam

Vogel- en dierenspeciaalzaak heeft alles voor uw huisdier!

Stellendam. Goed nieuws voor dierenliefhebbers! Op ons eiland is in februari een nieuwe winkel voor dieren, voer, toebehoren, bodembedekking, bestrijdingsmiddelen en dergelijke geopend. Vogelcentrum Goeree-Overflakkee is een vogel- en dierenspeciaalzaak aan het Oranjeplein in Stellendam.

André en Tanja Vroegindeweij zijn de trotse ondernemers van deze ruime en overzichtelijke winkel in het winkelcentrum van het dorp. André is bij veel dierenliefhebbers bekend vanwege zijn volièrebouw (www.volièrebouw-flakkee.nl) in Middelharnis. Vogelcentrum Goeree-Overflakkee heeft alle soorten voer: droog, nat, levend en diepvries. Voer voor vogels, honden, katten, knaagdieren, reptielen en zoet- en zoutwatervissen. De basisartikelen als voer en bodembedekking zijn aanwezig en men oriënteert zich op specialiteiten. Verder zijn er allerlei vogels en knaagdieren te koop.
Deze winkel staat naast de woning van mijn ouders, dus voor mij super makkelijk om voor Jacky de Jack Russel Terrier en Felix de poes hun broodnodige pipetten tegen de vlooien, luizen en teken te halen. Jacky en ik verdenk Felix er ook van heeft een allergie voor vlooien, dus elke zondag om de vier weken staat er een melding in mijn agenda voor een nieuwe pipet.
Eerst dacht ik dat gaan ze nooit redden want we hadden al 't Knabbeltje wat een geweldige winkel is met Ida als Leading Lady, maar zie toch steeds vaker klanten in de winkel! 
Tanja wil ik bedanken voor het gratis opruimen van de plasjes van...... en de rest van de Stellendammers met een Nederlandse of Duitse achtergrond, bedankt voor de spontane reactie's zodat ook het filmpje van vanmorgen weer een heel leuk filmpje is geworden, o.a. voor baasje Sandra die natuurlijk nog als vrijwilliger bij de Nijmeegse Vierdaagse #4d13 aan het werk is.
Filmpje vers van de Zideo pers!

Marian van Oostenbrugge was weer al vroeg uit de veren en in haar loopschoenen
12.37
  1. De Int Vierdaagse Afstandmarsen in Nijmegen: vandaag is Marian van Oostenbrugge-K om 5.49 uur van start gegaan vanaf de Wedren om te beginnen aan de tweede wandeldag. Volg de voortgang via www.4dfollowme.nl via loopnummer 40X332
    Vind ik leuk ·  · 

  2. Petra Roonheeft iets geplaatst opMarian van Oostenbrugge
    9 uur geleden in de buurt van Stellendam
    Marian van Oostenbrugge Succes voor deze 2e dag LOVE PR (Neem aan dat je al op de benen bent!)























Lianne de Jong, vrijwilliger natuurlijk ook vroeg in de start blokken
12.38
  1. We gaan er weer tegenaan vandaag, dag wijchen op het programma. Wel gezellig.samen met Lianne de Jong ‪#‎dag‬ 3 in nijmegen en 2de wandeldag
    Vind ik leuk ·  · 
  2. Dag 2 ook weer goed verlopen lkkr veel geprikt.
    Gelukkig nu ook beter geslapen dan gister.
    Dag 3 kom maar op vandaag gezellig met Josina Bevelander op 1 post

  3. Petra Roonheeft iets geplaatst opLianne de Jong
    9 uur geleden in de buurt van Stellendam
    Lianne de Jong Opnieuw succes met dag 2, neem aan dat je al wakker geschud bent, LOVE PR































Baasje Sandra Jansen
12.39
Net opgestaan om weer een dagje hulp te verlenen.



Wat een K A N J E R S

Reacties

Populaire posts van deze blog

Breipatronen Visserstruien

Teek / Lyme (Voor de derde keer voor mijn kleren?)

Up-Side-Down Hyves Blog Stellendam